€ 0 tot € 1.500.000

Wij vonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Over ons

Landmeetbureau Schoukens is, naast vastgoedbemiddelaar, ook expert in landmeetkundige opdrachten (schattingen, opmetingen, verkavelingen) regio Opwijk, Kampenhout en Vilvoorde.

Landmeetbureau Schoukens is opgericht in 1998 door Bart en Steven Schoukens, beide ingenieur Bouwkunde – beëdigd landmeter-expert.

De activiteiten van Landmeetbureau Schoukens omvatten in het begin voornamelijk zuiver landmeetkundige opdrachten (schattingen, plaatsbeschrijvingen, opmetingen). Vrij snel wordt gestart met grootschalige topografie-opdrachten, zowel voor de particuliere als voor de openbare sector.

Sinds 2004 is Landmeetbureau Schoukens tevens actief als vastgoedbemiddelaar bij de verkoop of verhuur van vastgoed.

Van bij de oprichting van ons bureau werd de kwaliteit van het afgeleverde werk hoog in het vaandel gedragen. Samenwerken met Landmeetbureau Schoukens is dan ook uw garantie om de beste resultaten te bekomen.

Op 16 juli 2005 is een tweede kantoor te Kampenhout opengegaan.

Onze landmeetkundige activiteit (opmetingen en waardebepalingen) geven een grote meerwaarde in geval van verkoop van eigendommen.

Wij kunnen een goede en snelle service geven bij verkoop van eigendom waarbij ook verkaveld moet worden (al dan niet met wegenisaanleg) gezien wij zelf over apparatuur beschikken voor het uitvoeren van opmetingen en over de nodige vakkennis beschikken om het meest rendabel verkavelingsvoorstel te ontwerpen.

Vergelijk eigendommen